Skip to Content
"Zeg maar waar en wanneer" - Josse De Pauw, Peter Van den Eede en Damiaan De Schrijver in Generatie B

"Zeg maar waar en wanneer" - Josse De Pauw, Peter Van den Eede en Damiaan De Schrijver in Generatie B

Aflevering 3 - woensdag 22 februari op Canvas en vrtnu.be

Schoon volk in de derde aflevering van Generatie BDamiaan De Schrijver, Josse De Pauw en Peter Van den Eede spelen respectievelijk de vader, de grootvader en de oom van hoofdpersonage Jonas (Jeroen Van der Ven).

Generatie B is een eigenzinnige comedy van Canvas over een generatieconflict tussen jongeren die de crisis op hun schouders torsen, en de babyboomers die niet van plan zijn hun luxueuze comfort op te geven.

In de derde aflevering zien we hoe Jonas ondertussen samenhokt met de revolutionair Sebastiaan (Jeroen Perceval) en de sexy Lisa (Ella-June Henrard). Maar wanneer die laatste haar presentatiewerk voor een kindertelevisiestation verliest, dreigt het drietal uit hun appartement gezet te worden.

De enige optie is financiële hulp te gaan vragen bij de ouders van Jonas tijdens een familiefeest. Maar de babyboomers willen geen fractie van hun welstand delen met de berooide twintigers. Lisa gooit dan maar haar lijf in de strijd. (zie fragment)

De hele aflevering is nu al voor persvisie beschikbaar op het Persportaal van VRT Communicatie.

De uitzending van de derde aflevering is op woensdag 22 februari om 21.45 u. op Canvas en vrtnu.be.
De eerste twee afleveringen zijn trouwens ook nog te bekijken op vrtnu.be.

Meer informatie over de reeks vindt u hier.

 

 

Contacteer ons
Riema Reybrouck Perscontact voor De Mensen
Riema Reybrouck Perscontact voor De Mensen
Over VRT CANVAS

VRT CANVAS is het tweede televisienet van VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. VRT CANVAS informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT CANVAS
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos