Skip to Content
Vrouwenfinale EK hockey Nederland – België live op Canvas

Vrouwenfinale EK hockey Nederland – België live op Canvas

Zaterdag 26 augustus om 19.45 u.

Met een 1-0-overwinning in hun halve finale tegen Duitsland verrasten de Red Panthers gisteren vriend en vijand. Een historische EK-finale tegen Nederland volgt.

In de poulewedstrijden verloren de Belgische vrouwen nog met 0 – 1 van de Nederlanders. Ze zijn dus uit op revanche en kunnen zich laten inspireren door de 0 – 5 overwinning van de Belgische mannen tegen Oranje.

De wedstrijd is rechtstreeks te volgen op Canvas, vrtnu.be en sporza.be op zaterdag 26 augustus vanaf 19.45 u.

Het commentaar is van Eddy Demarez en Manu Leroy.

Over VRT CANVAS

VRT CANVAS is het tweede televisienet van VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. VRT CANVAS informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT CANVAS
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos