Skip to Content
Radio Gaga neemt afscheid met Ronde van Vlaanderen

Radio Gaga neemt afscheid met Ronde van Vlaanderen

Een terugblik en een update – woensdag 1 november op Canvas, vrtnu.be en Radio 2

Radio Gaga heeft de voorbije drie jaar bij vele Vlamingen een gevoelige snaar geraakt. Volgende woensdag komt er definitief een einde aan het hartverwarmende programma. Maar Joris Hessels en Dominique Van Malder nemen afscheid in schoonheid met een bijzondere aflevering.

Voor die allerlaatste aflevering gebruiken ze de caravan eindelijk waarvoor die gemaakt is: erin slapen en eten, en vooral: onderweg zijn.

In Ronde van Vlaanderen gaan ze voor een keer namelijk niet naar één specifieke biotoop, maar wel naar een aantal mensen die de voorbije drie seizoenen te gast waren in de Radio Gaga-caravan, en die op hen een onuitwisbare indruk hebben gemaakt.

Zoals Georges (‘Jos’) en Yvonne, die Joris en Dominique twee jaar geleden leerden kennen in Pellenberg, toen beide benen van Georges (Jos) net geamputeerd waren. Of Alicia, die ze vorig jaar ontmoetten in het Zeepreventorium, waar ze behandeld werd voor obesitas. En  Patricia, die langskwam in de gesloten jeugdinstelling van Mol, waar haar zoon verbleef wegens agressieproblemen.

Woensdag 1 november, uitzonderlijk om 20.45 u. op Canvas en vrtnu.be

Ook op Radio 2 is Radio Gaga woensdag om 9 uur aan zijn laatste aflevering toe, met een terugblik op de voorbije drie seizoenen en nieuwe gesprekken met mensen uit de reeks.  Radio 2 staat tijdens de herfstvakantie in het teken van de jaren ‘70. Daarom dragen Joris en Dominique aan elke getuige een toepasselijke plaat op uit de 70ies. 

"We hebben wel heel mooie verhalen op onze teller… Ik heb geen woorden meer om het einde aan te kondigen”
Dominique Van Malder

“Geen woorden, dat betekent alleen maar… muziek.”  
Joris

 

Radio Gaga is een programma van De chinezen voor Canvas.

#radiogaga

 

 

Contacteer ons
Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke Canvas
Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke Canvas
Over VRT CANVAS

VRT CANVAS is het tweede televisienet van VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. VRT CANVAS informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT CANVAS
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos