Skip to Content
Laatste reguliere aflevering van Radio Gaga: Schiermonnikoog

Laatste reguliere aflevering van Radio Gaga: Schiermonnikoog

op woensdag 25 oktober op Canvas, vrtnu.be en Radio 2

Op woensdag 25 oktober strijken Joris en Dominique met hun mobiele radiostudio neer op het Nederlandse Waddenleiland Schiermonnikoog. Het wordt een heel bijzondere uitzending want het is de allerlaatste reguliere aflevering van Radio Gaga.

Daarna volgt alleen nog de terugblik-aflevering Tour de Flandre (op woensdag 1 november) met een update van enkele oude bekenden uit de drie reeksen van Radio Gaga.

Ook op Schiermonnikoog luisteren Joris en Dominique naar verhalen die balanceren tussen vreugde en verdriet, humor en ontroering. Interviews met, optredens van en portretten over plaatselijke bewoners wisselen af met muzikale verzoeken.

Al loopt dat niet altijd van een leien dakje, zoals blijkt uit onderstaand filmpje

Op woensdag 25 oktober om 21.15 u. op Canvas en vrtnu.be.

Nog meer verhalen over Schiermonnikoog in Radio Gaga op Radio 2, eveneens op 25 oktober tussen 9 en 10 uur. 

Meer informatie vindt u hieronder.

 

 

“Eilanders zijn heel aardige mensen maar het blijven eilanders: Ieder heeft zijn eigen eiland op het eiland."
(Karin)

Peter (40j.) is een van de zeven boeren van Schiermonnikoog; hijzelf is op het eiland geboren en betreurt het dat de jeugd – onder meer zijn eigen dochter - naar het vasteland trekt.

Albert (59j.) is naar eigen zeggen de eerste lokale homo; hij keerde na een liederlijk leven in Berlijn terug naar het eiland om er rust te vinden.

Jörn (90j.) staat bekend als natuurmens maar ook als de dwarsligger van het eiland: hij maakt zich druk over dronken toeristen en nieuwbouw.

 

Radio Gaga is een programma van De chinezen voor Canvas.

#radiogaga

 

Contacteer ons
Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke Canvas
Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke Canvas
Over VRT CANVAS

VRT CANVAS is het tweede televisienet van VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. VRT CANVAS informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT CANVAS
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos