Skip to Content
Ontdek het voorjaar van Canvas

Ontdek het voorjaar van Canvas

Canvas kijkt ernaar uit om ook in 2020 het vertrouwen van zijn publiek te verdienen met een eigenzinnige mix van nieuwe programma’s en vaste waarden op het gebied van nieuws en duiding, documentaires, human interest, cultuur en geschiedenis, wetenschap, fictie, ontspanning en sport. Kortom: een aanbod voor iedereen die op zoek is waardevolle ​ mediamomenten.

Via onderstaande links vindt u informatie over de blikvangers van het voorjaar:

 

Foto's downloaden kan op bovenstaande pagina's of via het vernieuwde VRT-Fotoportaal (http://fotoportaal.vrt.be)


 

 

 

 

Over VRT CANVAS

VRT CANVAS is het tweede televisienet van VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. VRT CANVAS informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT CANVAS
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos