Skip to Content
Ontdek het voorjaar van Canvas

Ontdek het voorjaar van Canvas

Vandaag heeft netmanager Olivier Goris samen met de programmamakers en -gezichten enkele blikvangers voorgesteld van het voorjaar van Canvas. Het ging meer bepaald om programma’s die in januari en februari van start gaan.

Daarnaast werd ook een overzicht gegeven van het globale Canvas-aanbod in het voorjaar.

Via onderstaande links en in bijgevoegd persdossier vindt u daarover meer informatie:

  • Canvas in het voorjaar: een overzicht.
  • Hanne danst: Hanne Decoutere bereidt zich voor op haar balletvoorstelling en gidst ons door de wereld van het ballet. Vanaf dinsdag 15 januari.
  • Facebook en ik: Tim Verheyden maakt de balans op van 15 jaar Facebook, zowel in positieve als in negatieve zin. Vanaf maandag 21 januari.
  • Misdaaddokters: Gilles De Coster focust op het werk van wetsdokters en gerechtspsychiaters. Vanaf  woensdag 6 februari.
  • Nachtwacht: Jan Leyers modereert diepgaande debatten over grote thema’s, voorbij de waan van de dag. Vanaf zaterdag 9 februari.

Andere voorjaarsprogramma’s worden later meer in detail voorgesteld.

Contacteer ons
Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke Canvas
Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke Canvas
Over VRT CANVAS

VRT CANVAS is het tweede televisienet van VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. VRT CANVAS informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT CANVAS
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos