Skip to Content
Olivier Goris, netmanager van Canvas, licht de zomerprogrammering toe.

Olivier Goris, netmanager van Canvas, licht de zomerprogrammering toe.

“Compromisloze straffe content”

Olivier Goris: "Het is een heel zware sportzomer, wat geweldig is voor sportfans. Zowel de tour als het WK voetbal kunnen sportfans volgen op Eén. Bij Canvas kijken we wat we als alternatief kunnen bieden."

"We doen dat enerzijds met klassiekers bij Cinema Canvas, een rondreizend filmfestival met twaalf  films en een event in vier steden. Voor de rest hebben we ook hele goede fictie. Zo gaan we beide seizoenen van Green Wing aanbieden op televisie en heel de zomer op VRT NU – een heerlijke komedieserie van vroeger die nog altijd fijn is om te zien. Daarnaast brengen we in augustus op veler verzoek het vierde seizoen van The Bridge en tonen we een verzameling Italiaanse zomerfilms, die goed passen in hartje zomer."

"In augustus brengen we op Canvas een gloednieuw sportevenement: de European Championships. Het event is gericht op sportliefhebbers en –kenners, dus past dit perfect bij Canvas."

"Daarnaast zenden we ook wat oudere titels uit, zoals Publiek geheim en je merkt dat dat zeer goed loopt. Deze reeks is nog altijd een geweldig plezier om te kijken."

Wat biedt Canvas nog meer deze zomer?

Je vindt alle informatie en het volledige interview met Olivier Goris via deze link http://www.canvas.be/maatschappij/de-zomer-van-canvas

 

Contacteer ons
Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke Canvas
Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke Canvas
Over VRT CANVAS

VRT CANVAS is het tweede televisienet van VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. VRT CANVAS informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT CANVAS
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos