Skip to Content
Ella Leyers zet vier keer per week haar tanden in 'De ideale wereld'

Ella Leyers zet vier keer per week haar tanden in 'De ideale wereld'

Vanaf maandag 29 augustus op Canvas en VRT MAX

16 augustus 2022- Het leven is al serieus genoeg en enkel humor en relativering kunnen ons redden op weg naar De ideale wereld. Daarom kiest Canvas late night resoluut voor een dubbele portie onvervalste lef. Vanaf maandag 29 augustus loodst Ella Leyers ons elke weekdag (van maandag tot donderdag) kundig door de brandende en minder brandende actualiteit. ​

 

Lotte Vermeir, Netmanager Eén en Canvas: "Actualiteit en humor horen tot het DNA van Canvas. Daarom kiezen we ervoor voortaan elke weekdag met De ideale wereld af te sluiten. Een vaste afspraak om 22.15 uur met de getalenteerde Ella Leyers als ideale host; zij stuurt ons vanaf het najaar lachend de nacht in."

 

Meer info rond De ideale wereld vanaf 23 augustus. Interviews met Ella volgen later.

Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke VRT CANVAS, Radio 1, VRT NWS & Sporza

 

 

Over VRT CANVAS

VRT CANVAS is het tweede televisienet van VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. VRT CANVAS informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT CANVAS
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos