Skip to Content
Een boodschap van Stephen Fry voor de Canvas-kijkers

Een boodschap van Stephen Fry voor de Canvas-kijkers

17 oktober 2020 - Het was met trots dat Thomas Vanderveken in augustus aankondigde dat niemand minder dan Stephen Fry de gast zou zijn in de 100ste aflevering van Alleen Elvis blijft bestaan. Met trots, maar ook wel een beetje met een bang hart. Want in deze coronatijden is alles onzeker. In de loop van de voorbije week kreeg de redactie van Alleen Elvis het bericht waar ze al een tijdje voor vreesden: Stephen Fry kan als gevolg van de verslechterende coronatoestand niet naar België komen voor de jubileumaflevering van Alleen Elvis.

Hij stuurde Thomas en zijn team, én de kijkers van Alleen Elvis daarover de volgende persoonlijke videoboodschap:

 

Stephen Fry:
​“Hello there everybody, this is Stephen Fry, sending huge apologies that I couldn’t make it to Brussels when arranged. I was strongly advised not to travel for all kinds of reasons and I had to listen to those advisors I am afraid. But I am so looking forward to coming next year 2021 and to seeing you all and to having really good fun. I am just, as I say, devastated. It is a small thing compared to the terrible suffering that is going on around the world but nonetheless it is very annoying. It is just another victim of this wretched pandemic. Good luck and love to you all.”

Thomas en zijn redactie vinden het erg jammer dat Stephen Fry voorlopig niet kan komen, maar hebben er uiteraard ook alle begrip voor in de huidige omstandigheden.

Thomas Vanderveken:
“Omdat onze honderdste gast onvervangbaar is, eindigen we dit seizoen van 'Alleen Elvis blijft bestaan' na 9 afleveringen in plaats van 10. De aflevering met Stephen Fry wordt niet anders ingevuld, maar verschoven naar 2021. We vinden het allemaal enorm spijtig, maar begrijpen zijn beslissing. Volgend jaar brengen we een onvergetelijke avond door met the one and only Stephen Fry, in betere omstandigheden. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte.”

 


 

Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke VRT Canvas, Radio 1, VRT NWS & Sporza

 

Over VRT CANVAS

VRT CANVAS is het tweede televisienet van VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. VRT CANVAS informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT CANVAS
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos