Skip to Content
Culture Club : van Dulle Griet tot Emiliana Torrini

Culture Club : van Dulle Griet tot Emiliana Torrini

Vrijdag 9 december om 21.10 u. op Canvas en canvas.be

In  Culture Club kijken Sofie Lemaire en Bent Van Looy met open, gretige en nieuwsgierige blik naar cultuur en de culturele actualiteit.

Bent en Sofie krijgen bezoek van cabaretier Pieter Verelst, winnaar van het Cameretten Festival 2016, het oudste en één van de grootste cabaretfestivals van Nederland.

In navolging van de prestigieuze ‘BBC Sound of 2017’ stelt AB-directeur Kurt Overbergh vier muzikale acts voor die hij het komende jaar een hoge ranking in de charts voorspelt.

Kunsthistorica Wieteke van Zeil neemt ‘Dulle Griet’ van Bruegel onder de loep, net voor het werk uit het museum verdwijnt voor restauratie.

Guust Flater wordt 60 en dat wordt gevierd met een expo in Centre Pompidou. Bent gaat op visite bij de Brusselse striptekenaar Frédéric Jannin, poulain van de geestelijke vader van Guust: wijlen André Franquin.

Muzikale gast: The Colorist & Emiliana Torrini

Contacteer ons
Anne Stroobants Perscoördinator Canvas
Anne Stroobants Perscoördinator Canvas
Over VRT CANVAS

VRT CANVAS is het tweede televisienet van VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. VRT CANVAS informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT CANVAS
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos