Acteurs Canvascomedy 'Zonder afspraak' zetten de schouders onder avant-premières ten voordele van Syrië Turkije 12-12.

Acteurs Canvascomedy 'Zonder afspraak' zetten de schouders onder avant-premières ten voordele van Syrië Turkije 12-12.

Exclusief in Kinepolis op woendag 29 en donderdag 30 maart

6 maart 2023 - Vandaag slaan alle grote Vlaamse radiozenders de handen in elkaar onder het motto People help the people. Hiermee roepen ze op om geld te doneren aan Syrië Turkije 12-12. Want massale hulp is hard nodig. Na de aardbevingen is een gebied zo groot als België en Nederland samen in één klap volledig verwoest.

De humanitaire nood laat ook de acteurs van de nieuwe fictiereeks Zonder afspraak niet onberoerd. Zonder afspraak is een kleurrijke Canvascomedy over de Gents-Turkse kapper Aziz (Ali Can Ünal) die eigenlijk muzikant wil zijn. 

Heel wat castleden hebben een bijzondere band met de getroffen regio's en zetten hun schouders onder drie exclusieve avant-premiéres in samenwerking met Canvas en Kinepolis op woensdag 29 en donderdag 30 maart.

De cast (Ali Can Ünal, Souad Boukhatem, Mesut Arslan, Buse Kaplan, Izzi Ismaïl L’hamiti, Farouk Jomâa Ben Ali, Tom Vermeir, Aimé Claeys, Ikram Aoulad) zal aanwezig zijn op de voorstellingen ​ op woensdag 29 maart in Kinepolis Antwerpen en Kinepolis Hasselt en op donderdag 30 maart in Kinepolis Gent. Tickets kosten 20 Euro en zijn beschikbaar vanaf maandag 6 maart, 11 uur. kinepolis.be/zonderafspraak

De opbrengt gaat integraal naar Syrië Turkije 12-12. ​

Zonder afspraak is een kleurrijke comedy over de dromen die we allemaal koesteren, de praktische bezwaren die daarbij in de weg staan, en de soms verrassende en verregaande gevolgen wanneer die twee botsen. Aziz is 40 en runt het kapsalon ‘Zonder afspraak’. Maar eigenlijk zou hij veel liever muzikant zijn. Op een dag besluit hij ervoor te gaan, een beetje geholpen door het toeval, een vroege midlifecrisis en een buurman die hem onbewust een duwtje in de rug geeft. Maar tussen droom en daad staan onder meer zijn vrouw, een puberende dochter, een zoon met eigen plannen, een verlamde vader, een criminele schoonbroer en een bende afpersers. Kortom: De perfecte arena voor een snedige en snelle comedy vol misverstanden, gefnuikte ambities, gebroken harten, pittige ruzies en pijnlijk herkenbare confrontaties.

 

Zonder afspraak: later dit voorjaar op Canvas en VRT MAX

Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke VRT CANVAS, Radio 1, VRT NWS & Sporza

 

Over VRT CANVAS

VRT CANVAS is het tweede televisienet van VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. VRT CANVAS informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT CANVAS
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos